top of page
The+Brow+Lab+Ombre+Powder+Brows+2_edited.jpg

Ombre/powder brows

Bent u geïnteresseerd in ombre powder brows, een populaire behandeling voor het verbeteren van de uitstraling van uw wenkbrauwen? Dan bent u op de juiste plek!

Wat zijn Ombre/Powder Brows?

Ombre/Powder Brows zijn een vorm van permanente make-up waarbij pigment wordt geïnjecteerd in de huid om de vorm van de wenkbrauwen te verbeteren en te verstevigen. Het resultaat is een natuurlijk ogende, gepoederde ombre-effect op de wenkbrauwen. 

Waarom zou u kiezen voor Ombre/Powder Brows?

Als u moeite hebt om uw wenkbrauwen dagelijks te tekenen of als u gewoon op zoek bent naar een gemakkelijke manier om uw wenkbrauwen er perfect uit te laten zien, dan zijn Ombre Powder Brows misschien wel iets voor jou. Dit is een geweldige optie wanneer u mooie volle wenkbrauwen wilt. Bovendien hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw wenkbrauwen uitlopen of vervagen, omdat het pigment in de huid wordt geïnjecteerd.

Hoe worden Ombre/Powder Brows geïnjecteerd?

Voordat de behandeling begint tekenen we eerst de juiste vorm van de wenkbrauw. De huid rondom de wenkbrauwen zal ook worden verdoofd zodat de behandeling nagenoeg pijnloos is. Vervolgens wordt er met behulp van een naald pigment in de huid geïnjecteerd om de vorm van de wenkbrauwen te creëren. Dit gebeurt met behulp van een speciaal ontworpen pigmentatietechniek die de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen naadloos volgt, wat resulteert in een mooi, natuurlijk ogend ombre-effect.

Waar kan ik Ombre/Powder Brows laten zetten?

Sempre Belleza biedt Ombre/Powder Brows aan in hun professionele schoonheidssalon. Wij werken met ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van permanente make-up en die gebruikmaken van de beste producten en technieken om het beste resultaat te behalen. Bij Sempre Belleza kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent en dat uw wenkbrauwen er na de behandeling prachtig uitzien

Wij behandelen niet bij de één of meerdere van de volgende aandoeningen:

 

* Hemofilie (bloedstollingsprobleem)

* Pathologische wondgenezing (slechte wondgenezing)

* Immuunstoornis (infectie- en ontstekingsgevaar)

* Chronische huidaandoeningen

* Hart- en vaatafwijkingen

* Bij gebruik van anti stollingsmiddelen/bloedverdunners/antibiotica

* Diabetes type 1

* Bij chemotherapie

* Bij allergieën voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet

 

Heeft u één van deze aandoeningen en wilt u toch PMU? Overleg dan eerst de met uw arts.

Prijslijst Ombré Powder Brows 

Behandeling

Ombré Powder Brows 
Microblading
Microshading

Prijs

€425,-
€425,-
€425,-

Touch-up binnen één jaar

€185,-
€185,-
€185,-

*Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief een intakegesprek,
nabehandeling (retouch) en nazorg producten

bottom of page