top of page

OVER SEMPRE BELLEZA

De specialist in permanente make-up & fibroblast/plasmalift

Janine Vaatstra: een gepassioneerde en perfectionistische eigenaresse

Als u op zoek bent naar een professionele salon waar u zich thuis voelt en waar u kunt rekenen op de beste behandelingen en producten, dan bent u bij Janine Vaatstra en haar bedrijf Sempre Belleza aan het juiste adres. Janine is een gepassioneerde en perfectionistische eigenaresse die altijd haar best doet om haar klanten blij te maken met hun uiterlijk.

Janine is niet zomaar een PMU-artist, ze heeft zich in recordtempo ontwikkeld tot een ware expert in haar vakgebied. In slechts zeven maanden tijd behaalde ze maar liefst negen diploma's. Ze weet dus precies hoe ze haar klanten kan helpen aan een mooie, natuurlijke uitstraling.

 

Sempre Belleza: kwaliteit en professionaliteit staan centraal

Bij Sempre Belleza staat kwaliteit en professionaliteit centraal. Janine werkt alleen met de beste merken die veel onderzoekstijd hebben gekregen en ze heeft ook een GGD-vergunning voor haar salon, zodat u zeker weet dat alles volgens de hoogste hygiënestandards verloopt. Bovendien neemt Janine altijd de tijd voor haar behandelingen en streeft ze altijd naar het perfecte eindresultaat. Soms is het nodig dat u extra terug moet komen voor het gewenste resultaat, maar hiervoor rekent Janine nooit extra. Zij ziet het als een traject waarbij geven en nemen hand in hand gaan.

 

De behandelingen bij Sempre Belleza: altijd op zoek naar het perfecte eindresultaat

Tijdens de intake besteedt Janine ook veel aandacht aan de wensen van haar klanten. Ze probeert deze goed te begrijpen en te adviseren, want elke huid is anders en heeft een ander genezingsproces. Janine wilt u helpen om weer zelfverzekerd te zijn en u goed te voelen in uw eigen huid. Ze wil dat u zich thuis voelt in haar salon en daarom hanteert ze altijd vaste prijzen, zonder verrassingen of extra kosten.

Als u op zoek bent naar een salon waar u zich op en top verzorgd en op uw gemak voelt, dan is Sempre Belleza een goede keuze. Janine Vaatstra en haar team staan klaar om u te verwelkomen en u te voorzien van de beste behandelingen en producten. 

Betekenis Sempre Belleza

Sempre Belleza betekent 'permanente schoonheid' in het Italiaans. Bij Sempre Belleza geloven we dat iedereen het recht heeft om zich mooi te voelen en te zien. Onze missie is om mensen te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken met behulp van moderne technieken in permanente make-up.

bottom of page