top of page

Microblading

Microblading is een moderne behandeling voor het verfraaien van de wenkbrauwen die steeds populairder wordt. Deze behandeling maakt gebruik van een speciaal mesje dat kleine haartjes op de huid tekent, waardoor het resultaat een natuurlijk ogende, vollere wenkbrauw is. Microblading is een geweldige oplossing voor mensen met dunne of onregelmatige wenkbrauwen die op zoek zijn naar een meer permanente oplossing.

Professionele microblading bij Sempre Belleza

Bij Sempre Belleza bieden we professionele microblading aan voor degenen die hun wenkbrauwen willen verfraaien. Onze specialisten zijn zorgvuldig opgeleid en hebben de kennis en ervaring om prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren die perfect bij uw gezicht passen. Wij zullen met zorg en aandacht werken aan het behalen van het beste resultaat, zodat u zich weer vol zelfvertrouwen en mooi kunt voelen.

Waarom kiezen voor een gekwalificeerde specialist?

Microblading is een behandeling die steeds vaker wordt aangeboden in schoonheidssalons en klinieken, maar het is belangrijk om te onthouden dat het belangrijk is om te kiezen voor een gekwalificeerde en ervaren specialist. Bij Sempre Belleza hebben we een team van professionele en ervaren specialisten die garant staan voor kwaliteit en tevreden klanten. Daarnaast werkt Sempre Belleza met een verdovende crème. Hierdoor is de behandeling nagenoeg pijnloos. Het resultaat blijft maar liefst 12 tot 18 maanden mooi.

Afspraak maken bij Sempre Belleza

Als u op zoek bent naar een professionele behandeling voor het verfraaien van uw wenkbrauwen, dan is microblading bij Sempre Belleza zeker iets om in overweging te nemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor uw microblading behandeling bij Sempre Belleza.

Wij behandelen niet bij de één of meerdere van de volgende aandoeningen:

 

* Hemofilie (bloedstollingsprobleem)

* Pathologische wondgenezing (slechte wondgenezing)

* Immuunstoornis (infectie- en ontstekingsgevaar)

* Chronische huidaandoeningen

* Hart- en vaatafwijkingen

* Bij gebruik van anti stollingsmiddelen/bloedverdunners/antibiotica

* Diabetes type 1

* Bij chemotherapie

* Bij allergieën voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet

 

Heeft u één van deze aandoeningen en wilt u toch PMU? Overleg dan eerst de met uw arts.

Prijslijst Microblading

Behandeling

Microblading
Microshading
Ombré Powder Brows 

Prijs

€425,-
€425,-
€425,-

Touch-up binnen één jaar

€185,-
€185,-
€185,-

*Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief een intakegesprek,
nabehandeling (retouch) en nazorg producten

bottom of page