top of page

Correctie en herstel van oude permanente make-up

Permanente make-up kan een geweldige manier zijn om uw uiterlijk te verbeteren en tijd te besparen in de ochtendroutine. Maar wat als u niet tevreden bent met het resultaat van uw pmu? Of wat als de lijnen niet meer zo strak zijn als vroeger of als de kleur is vervaagd? Wij bieden daarom ook correctie en herstel behandelingen aan van oude permanente make-up.

Waarom correctie en herstel van oude permanente make-up nodig kan zijn

Onvoldoende of onnatuurlijke kleuren: Permanente make-up kan vervagen of veranderen van kleur met de tijd, wat kan leiden tot onnatuurlijke of ongewenste resultaten.

  • Slechte applicatie: Als de permanente make-up niet professioneel is aangebracht, kan het resultaat ongelijkmatig of onnatuurlijk zijn.

  • Veroudering: Net zoals de huid verandert met de tijd, kan ook permanente make-up veranderen, wat kan leiden tot lijnen die niet meer zo strak zijn.

Hoe Sempre Belleza u kan helpen bij het corrigeren en herstellen van oude permanente make-up

Bij Sempre Belleza begrijpen we hoe belangrijk het is om tevreden te zijn met uw uiterlijk. Daarom bieden we professionele diensten aan voor correctie en herstel van oude permanente make-up. Onze ervaren specialisten werken met de nieuwste technologieën en producten om ervoor te zorgen dat u het beste resultaat krijgt.

Tijdens een intake zal onze specialist uw huid en de huidige toestand van uw permanente make-up beoordelen om te bepalen wat de beste behandeling is. Dit kan variëren van het bijwerken van kleuren of het aanpassen van lijnen tot het verwijderen van de permanente make-up en het opnieuw aanbrengen hiervan. Onze specialist zal u ook advies geven over hoe u de duurzaamheid van uw permanente make-up kunt verlengen en hoe u deze het beste kunt verzorgen.

Waarom kiezen voor Sempre Belleza voor herstel van oude permanente make-up?

Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf die u kan helpen bij het corrigeren en herstellen van uw oude permanente make-up, dan is Sempre Belleza de juiste keuze. Wij zijn gespecialiseerd in permanente make-up en hebben een team van ervaren specialisten die gepassioneerd zijn over wat ze doen. Wij bieden ook een ruime selectie aan kleuren en stijlen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij u past.

Daarnaast stellen wij de veiligheid en hygiëne van onze klanten op de eerste plaats. Wij gebruiken alleen professionele, GGD goedgekeurde, producten en volgen alle hygiëneprotocollen om ervoor te zorgen dat uw behandeling veilig en hygiënisch is.

bottom of page